Graf Wichmannallee 7 46446 Elten Emmerich

€ 548.000,- p/m

Terug naar overzicht

Kenmerken

Adres
Graf Wichmannallee 7
46446 Elten Emmerich
Object nr.
1195
Soort aanbod
Koop
Type woning
Villa
Prijs
€ 548.000,- p/m
Woonoppervlakte
185 m²
Perceeloppervlakte
630 m²
Aantal kamers
5
Bouwjaar
2005
Ligging
Aan bosrand

Omschrijving

De chique villawijk aan de buitenrand van het dorp Elten midden tussen het groen is zeer geliefd en gewild. Direct naast het bos, de enerverende dorpskern, scholen, verenigingen, golfbanen en andere voorzieningen, is deze wijk dan ook een perfecte locatie om fraai en rustig te wonen.

Hier mag Partners Makelaars u, een onder architectuur gebouwd LANDHUIS aanbieden.

Deze zeer karakteristieke villa is niet alleen begerenswaardig vanwege de juiste locatie, en het grote volume, maar vooral ook omdat het een bijzonder mooi gebouwde leefbare villa is.

Met een fraai dak, symmetrische opbouw, grote garage en met duidelijke kenmerken van een landelijke villa met een bijzondere rijke uitstraling.

De woonkamer is zeer speciaal met twee zithoeken en een prachtige schouw.De woonkeuken is trendy landelijk. Geheel van deze tijd met alle gewenste apparatuur.

De majestueuze entree zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt.

De villa ademt duurzaamheid en goede smaak uit.

Indeling: Souterrain: Mooie grote wijn-hobby of sportkelder en wasruimte.

Begane grond: Ruime entree, hal met garderobe, toiletruimte, woonkeuken met hoogwaardige afwerking, bijkeuken, kantoorruimte met veel kastruimte en een royale living van (± 60 m²) met open haard.

Verdieping: Overloop met vide, totaal 3 ruime en lichte slaapkamers,  walk in closet met veel kastruimte op maat gemaakt. Ruime badkamer met ligbad, ruime inloopdouche en toilet.

Het huis heeft vele extra’s, zoals: begane grond en living zijn voorzien van een stenen vloer, vloerverwarming, massieve houten deuren, prachtige keuken, aangelegde tuin en nog veel meer;
De hoge ligging in Elten zorgt voor een droog en comfortabel huis;

De ligging van de woning t.o.v. het centrum van Elten en de bossen is als uniek te omschrijven, met directe toegang tot diverse wandelpaden;

Aanvaarding in overleg.