Makelaars contact
+31 (0)6 537 227 95

Terug naar overzicht
AdresZevenaarerstrasse 109
46446 Elten Emmerich
Object nr.1488
Soort aanbodKoop
Type woningVilla
Prijs€ 1.050.000,-
Woonoppervlakte300 m²
Inhoud1700 m³
Perceeloppervlakte3244 m²
Aantal kamers8
Bouwjaar2000
LiggingVrij gelegen

Aan de rand van het bosrijke dorpje Elten met magnifiek uitzicht over de landerijen en bosschages een recent gesticht RIETGEDEKT LANDHUIS met vrijstaande dubbele garage en riet gedekt prieel op een perceel van ca3.200 m2. Prachtig objekt om ook kleinvee bij huis te houden.

Statig is de entree middels elektrisch siersmeedijzeren poorten. Bezoek wordt ontvangen middels de bordestrap met imposante entree deuren.De binnenkomst is haast majestueus te noemen.

Indrukwekkend is het trappenhuis inde zeer royale ontvangsthal met statige schouw voorzien van gashaard. Toilet met wandcloset en fonteintje. Middels ensuite deuren bereikt mende zeer ruime living met deurpartijen naar het bordes terras.

Ensuite de gezellige zitkamer met openhaard, de woonkeuken in landhuisstijl is volledig geoutilleerd en afgewerkt in lichte kleurstellinggecombineerd met hardstenen aanrechtbladen. Praktisch is de aangrenzende bijkeuken met vaste kastenwand en achterentree.

1e verdieping:
trapopgang naar de vide dierondom de centraal gelegen ontvangsthal is gesitueerd. Zeer royale masterbedroom met vaste kasten wand en inbouwspots aangrenzend de grote en luxe badruimte voorzien van whirlpool,hoekbad, badmeubel met 2 waskommen,douchecabine met zes zijsproeiers, toilet, vloerverwarmingen designradiator. 2e en 3e ruime slaapkamer, één van de kamers is voorzien vaneen vaste kastenwand met bureauopstelling en berging. tussenhal met vaste kastenwand en trap op gang naar 2e verdieping;

2e verdieping:
de gehele verdieping is in gebruik als wellness en fitnessruimte o.a. sportruimte, 4eslaapkamer, 8 persoons sauna, dubbele douche,separaat toilet met fonteintje, c.v. ruimte en zolder. De gehele parterre is voorzien van leisteen/kwarsiet vloer met vloerverwarming. De verdiepingen zijn geheel afgewerkt met massieve houtenparketvloeren.

Indeling vrijstaande garage:
parkeergelegenheidvoor 2 auto’s middels elektrische bedienbare garagedeuren,werkplaats, hal, toilet en trapopgang naar verdieping. De verdieping is geheel in gebruik als ontspanningsruimte/bar met tapkoeling, airco en verwarming. Aan de achterzijde een vrij besloten tuin met terrassen, sierbestrating en rietgedekt prieel.